Main Page Sitemap

Most viewed

Välkommen till Synoptik, din lokala optiker i Lund. Vi har ett brett sortiment av varumärken och utbildade glasögonstylister som kan hitta rätt bågar eller kontaktlinser för just dig och dina behov. Vi på Lars..
Read more
Johan Forsbring, linus Åberg. För ultraljudsundersökning, kontakta leg. Våra ultraljudsundersökningar utförs på vår systerklinik på Östermalm. Fredrik Karlsson, jenny Johansson, massage, att få regelbunden massage efter träning är viktigt för dina muskler så de..
Read more

Stadsarkivet stockholm lediga jobb


stadsarkivet stockholm lediga jobb

i uppdrag att leda och samordna det övergripande kommunikations- och varumärkesarbetet på Stadsarkivet. Erfarenhet av Episerver och Apsis och stor vana att arbeta med webb, intranät, digitala nyhetsbrev och sociala medier. Arbetsbeskrivning, kommunikation bidrar till att Stadsarkivet når sina mål. En 1900-talsbyggnad har ofta en föregångare från både 1700- och 1800-talet på samma tomt. Du driver självständigt arbetet framåt och levererar överenskomna resultat i tid. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Stadsarkivet är Sveriges ledande arkiv.

Hemma hos - Karl XIV Johan 21 nov 13:0013:45, i år har familjen Bernadotte suttit 200 år på den svenska tronen. Du behöver tycka om att nätverka och omvärldsbevaka inom området för att därigenom göra Stadsarkivets kommunikation aktiv, tillgänglig och trovärdig. Kvalifikationer, vi söker dig som har: högskoleutbildning inom kommunikation eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Vår attityd är utåtriktad och användarorienterad. Resultatsida:, nästa ta emot de senaste jobben med dessa sökkriterier via e-post (gratis!). Äntligen dags för Stockholmsfolk på Stadsarkivet. Byggnadshistoriskt center, under våren 2019 öppnar Stockholms stad ett nytt byggnadshistoriskt center på Liljeholmskajen, nära Årstabron. Goda utvecklingsmöjligheter och ett stort nätverk inom Stockholms stad med många samarbetsytor. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Möt ny forskning om historiska känslor. Hög digital mognad och kunskap och förmåga att nyttja digitaliseringens potential i kommunikationsarbetet. Bild: Parkbänk med vilande och läsande människor på Sergelgatan 1962.


Sitemap