Main Page Sitemap

Most viewed

Och när det visade sig att det fanns lokaler tillgängliga i Konradsbergshallen gjorde han slag i saken. Kungliga Baletten, kungliga Balettens historia sträcker sig från 1773, då kung Gustav III grundade den svenska Operan...
Read more
Resorna till Egypten i mars och april är slut sedan länge men nu ges nya möjligheter. Från Visa alla, visa alla Stockholm Göteborg Köpenhamn, till Alla resmål. Flygresor till alla våra charter- och weekendresmål..
Read more

Stockholms universitet studievägledare nedgång i


stockholms universitet studievägledare nedgång i

partier och lobby- och intresseorganisationer. Många perspektiv och teman bearbetas inom programmet liksom både kvalitativa och kvantitativa metoder. Onsdag 31/10 kl 15-17, D 900: tema: Genus.och religion. Termin 1 och 2 läser du Samhällsplanering I och. Källa: Times Higher Education University Ranking. Sju av lärosätena på årets topp 10-lista är amerikanska, med Kaliforniens tekniska institut kvar på första plats. Syfte och kunskapsmål, efter programmet har du bland annat: kunskap och förståelse inom samhällsplanering och om tillämpliga metoder inom samhällsplanering, förmåga att söka, samla, värdera och kritiskt tolka bora Hansgrohe kit relevant information i en problemställning samt att kritiskt diskutera företeelser, frågeställningar och situationer, förmåga att identifiera, formulera. Massachusetts Teknologiska institut (5). Allra högst rankat av de skandinaviska universiteten är Karolinska Institutet, som dessutom klättrar från plats 42 till 36 i årets rankning. Webbredaktör: Henning Brüllhoff, sidansvarig: Institutionen för etnologi, religionshistoria och genusvetenskap.

Kirsti Niskanen Helena Tolvhed, seminarieansvariga. Men de allra viktigaste jämförelserna för oss är de som analyserar medicinska universitet, universitet med samma uppdrag som vi har.

Då är vi verkligen ett av världens ledande medicinska universitet. Tel:, e-post: Studievägledning, galina Ananieva, rum E616, studievägledning i etnologi, religionshistoria och genusvetenskap; fristående kurser samt kandidat- och masterprogram. Information om ERG:s kandidatprogram. Termin 6 läser du Samhällsplanering III där ett examensarbete på 15 hp ingår. Det som driver våra resultat är en stark forskning och att vi har en hög internationaliseringsgrad, säger Anders Hamsten, rektor på Karolinska Institutet,. Termin 4 och 5 finns även goda möjligheter att studera utomlands vid ett av våra partneruniversitet. Lena Gemzöe och Marja-Liisa Keinänen, båda vid ERG (Institutionen för etnologi, religionsvetenskap och genus, SU) presenterar sin nya bok (Palgrave 2016) och reflekterar över förbindelselänkar mellan etnologisk, antropologisk och historisk forskning. E-post: Jannica Vestergård, rum E620, registrering och betygsrapportering för kurser i religionshistoria samt för forskarutbildning i etnologi, religionshistoria och genusvetenskap.

Studie- och karriärvägledare - Barn- och ungdomsvetenskapliga
Studievägledare - Naturvetenskapliga fakulteten
Alla program och kurser

Hyra ut andra hand stockholmshem
Jullunch för stockholms hemlösa


Sitemap