Main Page Sitemap

Most viewed

Vad kan vi hjälpa dig med. Besökare till Hjälpmedelsfilialen hänvisas till entré 3 (se kartbild). Hjälpmedel till personer med funktionsnedsättning ingår som en del i sjukvårdshuvudmännens hälso- och sjukvårdsansvar. Kollektivtrafiken i Stockholm ses över..
Read more
Behöver du anslutningsresa med servicebil, beställer du detta samtidigt. Läs mer, säg Hej till din bussförare, vi finns för dig, men blir jätteglada om du hjälper oss på vägen. Boka paketresa (flyg hotell sAS..
Read more

Vårdgaranti bup stockholm


vårdgaranti bup stockholm

att, utan kostnad, ta del av Dagens Medicins journalistik på sajten. Har du redan ett konto? Vårdgaranti på Karolinska Universitetssjukhuset har i syfte att hjälpa patienter att få nybesök och behandling inom vårdgarantins ramar. Hjälpmedel ingår inte i vårdgarantin med undantag för utprovning av hörapparat.

Utöver den lagstadgade vårdgarantin har, stockholms läns landsting. Enligt vårdgarantin ska man erbjudas ett första besök hos oss inom 30 dagar från det datum då man först sökte vård. Om vi inte kan uppfylla vårdgarantin. P4 Radio, stockholm har nyligen rapporterat om vår verksamhet.

Stockholms läns landstings främsta verktyg för att följa upp väntetider är Centrala väntetidsregistret, CVR. För att läsa vidare på vår sajt, behöver du registrera dig som läsare. IT-stöd som används för att mäta tillgängligheten i vården. Gå tillbaka till startsidan och logga in dig uppe i toppen på sidan. 90, inom 90 dagar efter att beslut tagits om behandling eller annan åtgärd enligt specialistens bedömning, ska patienten få behandling, om det inte finns några medicinska skäl att vänta.

Vårdgaranti bup stockholm
vårdgaranti bup stockholm

Jullunch för stockholms hemlösa
Östra järnvägsgatan 25 stockholm
Cosmopol stockholm åldersgräns


Sitemap