Main Page Sitemap

Most viewed

Inredningskurser Sverige AB, vi har den längsta och mest gedigna distansutbildningen till inredare i Sverige - 1 år lång på halvfart. Barngrupperna fördelas efter ålder och varje lektion. Prova på personspår, är det som..
Read more
Svenska museibesök i topp. Andra uppläsare har varit.ex. Kloster-, slotts- och industristadens öden genom seklerna i historisk belysning. Sedan 1963 ligger Tobaks- och tändsticksmuseet i huset. ref :-, carlssons 1989. Generationer av barn fick..
Read more

Göteborgs palmhus


göteborgs palmhus

gränsen till Örgryte. Förr i tiden fanns här en av de stora portarna, Kungsporten, in till det då befästa Göteborg. Här finns Scandinavium och Valhallabadet. Mellan Berzeliigatan och Avenyn ligger Lorensbergsteatern - känd från Galenskaparnas föreställning. Du har nu åkt i en liten cirkel genom Göteborg.

Vid Korsvägen kliver många av och promenerar längs parken fram till Lisebergs huvudentré. Valand, vi är nu mitt på Göteborgs paradgata. Klicka på en hållplats för att läsa mer om den! Trädgårdsföreningen studiefrämjandet lund kontakt med sitt berömda fjärilshus och palmhus. Välkommen ombord på en resa med veteranspårvagnar genom centrala Göteborg! Nu börjar vi att närma oss det stora slutmålet. Berzeliigatan, hållplatsen ligger mellan Avenyn och Scandinavium, alldeles bredvid Heden med sina fotbollsplaner. Om Du vill kan Du åka ytterligare en hållplats. Lisebergs huvudentré, nu har vi kommit fram till resans slut.


Sitemap