Main Page Sitemap

Most viewed

Hjärtligt välkomna in för att se det slutgiltiga resultatet - och givetvis finns. Så värmer vi upp inför midsommar Öppettider under helgen: Fredag 22/6. Sommarnytt, mumsig laxsallad med en krämig potatissallad gjord på färskpotatis..
Read more
Säljer min bruna, michael, kors väska. Exklusiva varumärken som Marc Jacobs, michael, michael, kors, Tory Burch, By Malene Birger, Kenzo, Pierre Balmain, Belstaff, Rag Bone och Caroline Svedbom är några av de varumärken du..
Read more

Lund kvartetten


lund kvartetten

hvorvidt arrangøren af musikken har formået at finde det væsentlige i den musik, vi spiller. Her havde vi udvidet med helicon, valdhorn og flygelhorn, og jeg spillede noget basun. De arbejder ofte sammen med solister og andre orkestre, og deres samarbejde med DR Big Band er et af de mest spektakulære.

Arild Kvartetten Beethovens samlede strygekvartetter 2018lund kvartetten

LvB#4: Kvartetter i c-mol.
131 og A-dur.
15.00, Nordfalsters Koncerthus Lørdag.
16.00, Husum Kirke Søndag.
Recreation & Sports Website.

Vi fik sendt numrene til nordmanden Helge Sunde, der skulle arrangere lediga hus uthyres i skåne det for bigbandet, og han fik jo transskriberet alle vores soloer og improvisationer, og så skulle vi pludselig huske, hvad vi havde spillet på indspilningen. Ale Carr, cittern: De numre, vi spillede med dem, var rimeligt velarrangeret for vores kvartet også. Og vi skulle lære vores egne soloer igen. Kan I fortælle lidt om, hvordan musikken blev til? De skulle bruge noget til Spil Dansk-dagen og ville gerne lave noget folkemusik. Ale Carr: En udfordring har også været, at den musik, vi spiller, er lavet til vores instrumenter. Hvad har været det bedste ved at arbejde sammen med DR Big Band? Vi havde nogle stykker, hvor der var improvisation. Hvad har I af forventninger til det?


Sitemap