Main Page Sitemap

Most viewed

Cookie Use and, data Transfer outside the. Bild oder URL einfügen, foto aufnehmen, sie können ein Bild hierher ziehen oderdurchsuchen. For questions and inquiries, email us at est. Thematische Suche, bild für die Suche..
Read more
Firades bibliotekets 90-årsjubileum under. Den vbröts alla planer på en tillbyggnad av biblioteket, främst med hänvisning till de skenande kostnaderna som förknippats med projektet (1,4 miljarder istället för 800 miljoner kronor). Väcktes frågan..
Read more

Lund kvartetten


lund kvartetten

hvorvidt arrangøren af musikken har formået at finde det væsentlige i den musik, vi spiller. Her havde vi udvidet med helicon, valdhorn og flygelhorn, og jeg spillede noget basun. De arbejder ofte sammen med solister og andre orkestre, og deres samarbejde med DR Big Band er et af de mest spektakulære.

Arild Kvartetten Beethovens samlede strygekvartetter 2018lund kvartetten

LvB#4: Kvartetter i c-mol.
131 og A-dur.
15.00, Nordfalsters Koncerthus Lørdag.
16.00, Husum Kirke Søndag.
Recreation & Sports Website.

Vi fik sendt numrene til nordmanden Helge Sunde, der skulle arrangere lediga hus uthyres i skåne det for bigbandet, og han fik jo transskriberet alle vores soloer og improvisationer, og så skulle vi pludselig huske, hvad vi havde spillet på indspilningen. Ale Carr, cittern: De numre, vi spillede med dem, var rimeligt velarrangeret for vores kvartet også. Og vi skulle lære vores egne soloer igen. Kan I fortælle lidt om, hvordan musikken blev til? De skulle bruge noget til Spil Dansk-dagen og ville gerne lave noget folkemusik. Ale Carr: En udfordring har også været, at den musik, vi spiller, er lavet til vores instrumenter. Hvad har været det bedste ved at arbejde sammen med DR Big Band? Vi havde nogle stykker, hvor der var improvisation. Hvad har I af forventninger til det?


Sitemap