Main Page Sitemap

Most viewed

Eric Johana Omondi 66'. Install SofaScore app on and follow IF Brommapojkarna Malmö FF live on your mobile! Malmö FF live score, schedule and results. We don't offer a TV schedule here, if you..
Read more
Kan jag skicka pengar via bankgiro till mitt sparkonto? ) blev Kroatienresa (krock SiljanNordlek) blev Georgienresa (28jun 3 juli tvling) blev Dubai? Att ta sdan r lyxkonsumtion och i krleksromaner berttas hur frfraren bjuder..
Read more

Hotell med hund borås


hotell med hund borås

Den personliga information som vi samlar in från dig lagras av oss och/eller våra tjänsteleverantörer, och den skyddas genom en kombination av fysiska och elektroniska åtkomstkontroller, brandväggsteknik, och andra skäliga säkerhetsåtgärder. I de fall att någon del eller bestämmelse i dessa villkor enligt lag ej är tillåten i ditt land, din stat eller i din provins, så godkänner du att de resterande delar i dessa villkor som är tillåtna enligt lag skall gälla för den maximalt. Kontakta OSS Om du har några frågor angående denna policy, eller om du vill uppdatera din information eller ändra dina kommunikationspreferenser, vänligen kontakta oss via e-post på, via telefon på, eller skriv till oss på följande adress: Best Western International, Inc. Best Western International, Inc. BWI kommer att infria sådana krav på det sätt som krävs och inom den tidsram som krävs enligt gällande rätt, och, då detta tillåts av lagen, så kan vi komma att ålägga dig med en lämplig avgift för att täcka de kostnader det innebär för. Du kan även fråga oss om vi innehar personlig information som gäller dig.

Om en tjänsteleverantör som får personlig information från oss om en registrerad EU-medborgare begår en handling som strider mot principerna i skölden för skydd av privatlivet i EU och USA, så smide uppsala ska vi hållas ansvariga för denna handling, om vi inte kan bevisa att. Tredje parts hemsida Siten kan innehålla länkar till tredje parts hemsida. BWI får samla in, personlig Information från dig, vilket innebär information som identifierar dig som en individ, eller information som kan hjälpa till att identifiera dig. Hund er tillatt på de fleste hotellene våre mot et gebyr. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användning av cookies. Du godkänner till exempel att vi samlar in betalningsinformation från dig när du gör en reservation genom BWI:s centrala reservationssystem och att vi får använda och delge den informationen för att genomföra din reservation. Vi kan till exempel inte ta en reservation utan ett namn, och om vi inte kan delge din personliga information till licensierade hotell eller dotterbolag så kan det vara så att vi inte kan erbjuda dig hela eller delar av reservationstjänsterna, andra tjänster, eller fördelar. Om du tror att ett konto som du använder hos oss har blivit infiltrerat så måste du meddela oss om detta direkt genom att kontakta vår kundserviceavdelning på det sätt som anges nedan i denna policy. Denna policy är utformad för att i ett mycket brett spektrum beskriva hur vi hanterar information på ett globalt plan, men denna hantering kan vara mer begränsad i vissa områden på grund av restriktioner i form av lagar. Thon Hotel Kirkenes, 300 kr per natt, thon Hotel Kristiansand, 300 kr per opphold, thon Hotel Lillestrøm, 300 kr per natt, 500 kr for opphold på over 3 netter. Denna policy behandlar inte insamlad, användning eller delgivning av information som gjorts av tredje part, vilket inkluderar tredje part som äger eller driver Best Western-märkta hotell och anläggningar ( licensierade hotell samt tredje part i form av Best Western-anslutna organisationer som har tillstånd att driva. Licensierade hotell och dotterbolag kan ha egna integritetspolicys, vilka kan skilja sig från denna policy.


Sitemap