Main Page Sitemap

Most viewed

Kan verkligen rekommendera stället! Vad vill du reparera idag? Vår butik är fullt utrustad med en komplett mobilverkstad tillsammans med en trevlig butikslokal där du finner alla våra mobiltillbehör som finns på hemsidan. Vi..
Read more
Variations: Viewing All, magnus Uggla, m Uggla,. We have selected English as your language preference. Real Name: Per Allan Magnus Claesson Uggla, profile: Swedish musician, composer and actor, born in Stockholm, Sweden. Carola, jag..
Read more

Göteborg hyra festlokal


göteborg hyra festlokal

en gammal vän. Det här verkar vara något av en bröllopsfavorit men unna dig en bildgoogling så ser du typ exakt vad det handlar. Vi på Bellmans Salonger kan erbjuda en av Göteborgs bästa festlokaler.

Hyra Festlokal Göteborg Bellmans Salongergöteborg hyra festlokal

Detta får du när du bokar festlokal hos oss i Göteborg: Plats för upp till 250 gäster. Låt Er hänföras av storslagna salar som kultiverats över sekel under Ert nästa företagsevent, födelsedagsfest, bankett, disputation, bröllop etc. Med oss är det dina önskemål som styr! Oavsett väder gassar solen på Mercado Mexico. Vi ser till att allt klaffar och att det finns kompetent personal på plats under ditt arrangemang. Det finns även lokaler som tillåter egen catering, mat eller dryck, för dig som har lite lägre budget. Det här är inte bara en helena falk lund kulturell högborg, det är också en smidig lokal där det mesta du behöver redan finns på plats. Och typ 100 om de vill sitta ner. Men var i god tid, folkdansarna är duktiga på att boka in dans. Hos oss kan du hyra festvåning i Göteborg med gamla anor och ett modernt tänk. Tänk: föreningslokal så vet du vad du får. Alla ni som spenderat era kvällar i Way Out Wests vip-område vet vad vi snackar.


Sitemap