Main Page Sitemap

Most viewed

Gunnar Stenudd Stig Wiberg Magnus Andersson Tim-Tim Ankarsson Eskilstuna Elsa Malmberg Arbetar med människor anna lindgren Kerstin Bredefeldt åsa westlund gävle kommunikation Gertie Lassen Malmö Bor nu som pensionär i Helsingborg. Deldriver också en..
Read more
På morgonen lyfter kockarna ut bullar ur ugnen och kaffet är nybryggt. Är ni ett sällskap på över 12 personer börjar ni i studioköket för att senare slå er ned vid Stora Bordet. Vi..
Read more

Högskolan borås praktik


högskolan borås praktik

praktikant ska ha en handledare. Mitt i stan, i ena änden av Allégatan hittar du högskolans samlade campus med lektionssalar, restauranger, café och bibliotek. Du hittar annonserna här. Personer med funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga. Syftet med praktiken för nyanlända är att utveckla kunskaperna i svenska språket och få ett utökat nätverk samt få kunskap om arbete på statliga myndigheter.

Årskort och biljetter Malmöhögskolan borås praktik

Högskolan borås praktik
högskolan borås praktik

Kompetensprofil för nyanländ, kompetensprofil för funktionsnedsättning. Mer information om Erasmus praktikstipendium. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedriver vi utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Kompetensprofil skickas sedan till Arbetsförmedlingen hälsoresurs uppsala för att matchas med lämplig praktikant utifrån uppställd kompetensprofil. Praktikperiod, en praktikperiod kan vara tre veckor upp till sex månader. Syftet med praktiken för personer med funktionsnedsättning är att förbättra deras möjligheter till ett framtida arbete, oavsett arbetsmarknadssektor, med eller utan lönesubvention. Att tänka på som handledare, webbaserat handledarstöd.


Sitemap