Main Page Sitemap

Most viewed

Här kommer några tips på aktiviteter som kan vara kul i veckan som kommer. En dag med bad och lek på Borås Badhus i Stadsparksbadet är också en aktivitet som ger både motion och..
Read more
Det var ett gult träslott i karolinsk stil. Flera smedjor uppfördes och en av dem står kvar än i dag. Den Kjellinska ugnen gjorde järnframställningen både enklare och billigare. Tvättråd, trasmattor och spetsgardiner..
Read more

Särskola gymnasium stockholm


särskola gymnasium stockholm

söker nya medarbetare. Öppet HUS, onsdag 5 december mellan kl 17-19 öppnas portarna till S:t Eriks gymnasium och RgRh. Ett utvecklingsområde som är prioriterat är att hitta former för gränsöverskridande samverkan, att minska uppdelningen mellan skolans pedagogiska områden och öka känslan av samhörighet och helhet. Förälder: "Jag är väldigt nöjd och trygg med det omhändertagande och engagemang som finns. På S:t Eriks gymnasium pågår ett aktivt kvalitetsarbete som ständigt utvärderas. I gymnasiesärskolan får du också god hjälp att utvecklas som person och att delta aktivt i samhällslivet. Skolans verksamhetsidé, vision och värdegrund ska genomsyra allt arbete inom gymnasiesärskolan. Hos oss på S:t Eriks gymnasium kan du läsa: Nationellt program, individuellt program, mer information om GYS 2013 finns på Skolverkets hemsida!

Du väljer själv program efter vad du är intresserad. Personal: Det bästa med jobbet är att se hur elevernas självförtroende växer och hur de utvecklas som människor.". I läroplanen GYS 2013 som har gällt från höstterminen 2013 finns det nio nationella program och individuellt program. Några röster om gymnasiesärskolan: Elever: Det är bra att man lär sig viktiga saker. Skolans centrala läge med gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbana och bussar underlättar för elever som åker själva till skolan. Dessutom finns det parker och grönområden inom gångavstånd.

Japansk restaurang i stockholm guide michelin, Skolferie stockholm 2018 Sydafrika Västra Kapprovinsen, Gant Stockholms huvudkontor, Arlanda till stockholm c pris,

Mer information kan fås av studievägledare på elevens nuvarande skola. Min son trivs väldigt jättebra och tycker skolan är kul.". Ansökan till gymnasiesärskolan är webbaserad och anmälningskod skickas hem i januari. Fler tillfällen: Välkommen också på Öppet hus S:t Eriks gymnasium lördag kl 11-14 Informationskväll tisdagen den kl 17-19 (EJ RgRh). Ett brett kulturutbud och annan service som kan berika undervisningen finns i det omedelbara närområdet. På S:t Eriks gymnasiesärskola finns tre nationella program och ett individuellt program. Vi erbjuder ett modernt gymnasium där gymnasiesärskolans verksamhet finns på flera olika ställen i skolan. Läroplanen har som mål att ge en utbildning av hög kvalitet där den enskildes behov och önskemål så långt som möjligt får styra. Här kan man lära känna kompisar som går på hela skolan. Detta samarbete gör att vi kan erbjuda mer än dubbelt så mycket praktik på företag jämfört med många andra skolor. Skolan har även gymnasielärling från årskurs två.


Sitemap