Main Page Sitemap

Most viewed

Stockholm etablerades redan år 1187, och det märks på stadens arkitektur framförallt i Gamla stans väl bevarade kvarter. Ordna ETT LÅNELÖFTE, när du hittat din drömlägenhet är du förstås ivrig med att sätta igång..
Read more
Meddelade Fritidsresor att man vill etablera en charterbas på flygplatsen och börjar med två charterdestinationer till Antalya och Palma. Totalt kommer hela utbyggnaden att kosta ca 1,9 miljarder svenska kronor. Några andra ovanliga flygplanstyper..
Read more

Aftonbladet terrorhot stockholm


aftonbladet terrorhot stockholm

oss då är att ta reda på vad det ligger i det här, säger hon till. Nationella operativa avdelningen jobbar med det här enligt de rutiner vi har, det här är inte något konstigt, säger han till Nyheter Idag. Allt som rör det här ämnet får du ringa till Säpo och fråga. Terrornivån har dock inte höjts utan ligger kvar på en trea på den femgradiga skalan. Vi identifierar kontinuerligt konkreta och allvarliga hot.

Solnedgång stockholm 6 augusti
Värdshus stockholms län
Natten stockholm

Polisen i, stockholm avdramatiserar det hela något och skriver på sin hemsida att "denna typ av hot är vanligt förekommande och Säkerhetspolisen bedömer inte att terrorhotnivån i Sverige har förändrats. Vi har ett intensivt underrättelseflöde och det kommer hot som liknar det här ungefär varannan dag. Säpos pressekreterare Sofia Hellqvist bekräftar hotet för Nyheter Idag, men säger att det inte är ovanligt att myndigheten får kännedom om hot. I meddelandet uppmanade avsändaren att man skulle göra sig redo för att Islamiska staten skulle attackera. Vi har inte fått några instruktioner från polisen, ingen information om hot riktat mot kollektivtrafiken, säger presskommunikatör Christian Hoffmann till tidningen. Det är inget extraordinärt det här då? Dessutom får myndigheten in tusentals tips varje månad. Bildspecial: "Vi är stockholmare.


Sitemap