Main Page Sitemap

Most viewed

Gänget med utomeuropeiskt påbrå har enklare jobb kebaberia, kassörska, sekreterare. Själva framställningen förmedlar hur vi individer skapar våra identiteter i ett kraftfält av egna minnesskärvor och andras föränderliga berättelser om oss. Avstampet sker en..
Read more
Oops, looks like somethings wrong. I ordered from a home delivery service. For 90kr you should get a decent meal. Needles to say I was.beyond disappointed for the quantity and it was just overpriced..
Read more

Aftonbladet terrorhot stockholm


aftonbladet terrorhot stockholm

oss då är att ta reda på vad det ligger i det här, säger hon till. Nationella operativa avdelningen jobbar med det här enligt de rutiner vi har, det här är inte något konstigt, säger han till Nyheter Idag. Allt som rör det här ämnet får du ringa till Säpo och fråga. Terrornivån har dock inte höjts utan ligger kvar på en trea på den femgradiga skalan. Vi identifierar kontinuerligt konkreta och allvarliga hot.

Solnedgång stockholm 6 augusti
Värdshus stockholms län
Natten stockholm

Polisen i, stockholm avdramatiserar det hela något och skriver på sin hemsida att "denna typ av hot är vanligt förekommande och Säkerhetspolisen bedömer inte att terrorhotnivån i Sverige har förändrats. Vi har ett intensivt underrättelseflöde och det kommer hot som liknar det här ungefär varannan dag. Säpos pressekreterare Sofia Hellqvist bekräftar hotet för Nyheter Idag, men säger att det inte är ovanligt att myndigheten får kännedom om hot. I meddelandet uppmanade avsändaren att man skulle göra sig redo för att Islamiska staten skulle attackera. Vi har inte fått några instruktioner från polisen, ingen information om hot riktat mot kollektivtrafiken, säger presskommunikatör Christian Hoffmann till tidningen. Det är inget extraordinärt det här då? Dessutom får myndigheten in tusentals tips varje månad. Bildspecial: "Vi är stockholmare.


Sitemap