Main Page Sitemap

Most viewed

Vad har Claire Wikholm gjort på Stockholms stadsteater? Lördag 1 december, ny spelplats mitt på Sergels torg! Soppor står på bordet. Tomatsoppa med borlottibönor och basilikaolja Välkommen till gamla Klara och 9:ans bord..
Read more
Vi vill ju inte heller skryta med utbildningar vi har gått, eller om alla schtekiga ställen som vi fått all vår erfarenhet. Sön till tor 11-21, fre till lör 11-22, dagens lunch 11-14 Örebro...
Read more

Privat mödravård helsingborg


privat mödravård helsingborg

våra medarbetare är utbildade i hbtq-frågor. Psykolog, att bli förälder är en stor och omvälvande förändring i livet och många känner oro eller nedstämdhet under barnets första. Vi erbjuder också råd och stöd om amning samt vaccination enligt Region Skånes barnvaccinationsprogram. Gynekologisk cellprovskontroll, byte av prolapsring, klimakterierådgivning, tobaksavvänjning. Läs mer om att välja barnmorskemottagning.

Ica nära helsingborg drottninghög
Ramverkstad helsingborg

Motiveringen lydde: Med mycket nöjda patienter och bra kvalitetsresultat blev Capio Citykliniken Mariastaden en av tre vårdcentraler nominerade till Skånes bästa vårdcentral 2018. Visa Tyck till om sidan, här kan du lämna synpunkter på sidan. Vi anordnar också olika typer av föräldrakurser. Du kan också komma till oss för utbildningar och föräldraträffar. . Mammakulan har nära samarbete med, helsingborg, vårdcentral, Helsingborgs BVC och Helsingborgs Barnmorskemottagning. Om du ska göra ett gynekologiskt cellprov är du välkommen till oss.

Om oss och vårt utbud, till oss kommer du för hjälp med preventivmedel, graviditetstester och råd kring din sexuella hälsa. Du får också konkreta råd på livsstilsförändringar som du kan göra på egen hand för att lindra dina klimakteriebesvär. Du kan också få hjälp med graviditetsplanering, råd och stöd vid oönskad graviditet och hjälp med andra frågor kring sex och samlevnad. Sexologmottagning, motiverande samtal, vi har vårdavtal med Region Skåne.


Sitemap