Main Page Sitemap

Most viewed

I 2011 års upplaga möter vi hojar från bland andra japanska Ritmo Sereno, Falcon Motorcycles, Deus Ex Machina, Hammerhead Industries samt våra vänner på Wrenchmonkees i Köpenhamn. Elhojen har en toppfart på drygt 200..
Read more
Att göra i Göteborg, en shoppingrunda eller ett besök till museet på samma dag som du doppar dig i västkustens salta vatten eller varför inte paddla över en glittrande sjö? Under hösten arrangerar vi..
Read more

Sportlovstips uppsala


sportlovstips uppsala

kommentarsfältet så att fler kan få ta del av dem! Med sig har de pälsar, skallar, spår, spillning och annat spännande. . Skidor Finns det någon annan aktivitet man förknippar så mycket med sportlov? Hämta olika saker från hemmet med olika form och struktur. I Stockholm finns exempelvis trampolinparken Bounce, Uppsala och Göteborg sbor kan ta sig till AirHo p, i Örebro, Borlänge, Västerås, Linköping, Helsingborg och Jönköping finns Yoump och bor du i Halmstad finns Freemovr. Följ med på ett kyligt äventyr.

Sportlovstips uppsala
sportlovstips uppsala

Utställningen riktar sig främst till barn mellan 37 år och är ett roligt första möte med museer och arkeologi. . Bara att rulla ut mattor i hemmets största rum och stretcha loss! Glöm då inte att reka efter skridskor i andra hand för att komma ner i pris. Interaktiva utställningar Kliv in i en pappersvärld! Skriv ut bilder och fäst i ett block som ni sen tar med er ut på er spaning! Vem åker ut först? Skärmtid med gott samvete Ibland vill man bara ta det lugnt. Ta med er köpa såpbubblor ut, eller gör egen genom att blanda 1/2 dl diskmedel, 1 tsk socker eller florsocker och 1/2 dl glycerol (finns på apotek).

Det kanske blir en extra utmaning att vara snabb i vinterkläder, men garanterat lika roligt. Charader Lek och låt ditt barn samtidigt träna på fantasi och ordförråd. Uppmuntra annars barnen att samla stora grenar och bygga en koja i närmsta skogsdunge.

Hälsoresurs uppsala, Fritidsklubb uppsala, Flashback uppsala vidare, Köpa billiga hus i uppsala,


Sitemap